• Hľadám poviedku Hledám povídky

AI nie je dobrá na vyhľadávanie fanfiction poviedok. Často si vymýšľa, napríklad k správnemu názvu priradí nesprávneh...

solace pred: 1 deň
  • Hľadám poviedku Hledám povídky

Ahojky, hledám dvě povídky s parem severus hermiona. tip mi na ně dala AI, bohužel ani jedna už nikde není k nalezení...

pavlina34 pred: 3 dn.
  • Plánované preklady BittyBlueEyes

Keď vidím ten dátum - motivuje ma to vydržať, aj keď je to občas náročné. Moc sa na tento preklad teším.

Jimmi pred: 4 týžd.
  • Hľadám poviedku Co se Ti líbí, máš mít v užívání

Ria presunutá na HPF https://www.hpfanfiction.cz/download/view-83-co-se-ti-libi-mas-mit-v-uzivani-od-deeble-preklad-ria/

Jimmi pred: 1 mesiac
  • Plánované preklady BittyBlueEyes

Od dubna roku 2027 plánuji překlad povídky Aurelian od BittyBlueEyes. Žádost o povolení k překladu zaslána.

Lupina pred: 1 mesiac
  • Plánované preklady Cybrokat

Plánuji na první čtvrtletí roku 2027 přeložit povídku Hermione Granger and the Pure-Blooded Bastard. Žádost o povolen...

Lupina pred: 1 mesiac
  • Hľadám poviedku Hledám dramione

Ahoj,ani po dvou hodinách a užití AI jsem nenašla co hledám a prosím o pomoc.Posledni ročník bradavic, parring Draco/...

IssHartley pred: 2 mes.
  • hpfanfiction.cz Ako funguje prihlasovanie na hpfanfiction.cz

@Jimmi Tak jsem to teď zkusila (to samé) znova a už to šlo :) Díky!

Ani pred: 3 mes.
  • Novinky na stránke Bude sa meniť RSS systém na tomto webe

Už sa testuje na hpfanfiction.cz Ak využívate čítačku RSS, ozvite sa. Nechcem to zakríknuť, ale nová verzia snáď nemá...

Jimmi pred: 3 mes.
  • hpfanfiction.cz Ako funguje prihlasovanie na hpfanfiction.cz

@Ani Nemáš tam účet, malo ti ho automaticky vytvoriť pri pokuse o prihlásenie (jedine, že by som si to zle pamätala)...

Jimmi pred: 4 mes.
Diskusné fórum
  • tiberia
    Level 1
    príspevkov: 40
    Členom od: pred: 14 rok.

Nelze se s ní zkontaktovat, mail je nefunkční, na komenty už neodpovídá.
    Přeložena povídka Christmas blues.