Ako vždy - UL, bolo tam kvantum vecí, ale ako si sa to pri druhom čítaní stratilo (asi som to zakamuflovala ešte aj pred sebou )
Zmizol Seamus, Harry reaguje (voči Hermione s Ronom) Harry leaned against them both a little, half closing his eyes, pretending... He didn't know. That they were warm, together and equally all in all to each other, as they were when they were very young and had magical adventures, and nothing could really hurt them. - nedochádza mi význam
Draco vysvetľuje starodávne kúzlo čiernej mágii a Ron reaguje: Ron's voice was slightly louder now. "Odd that you should know so much about Dark Magic, Malfoy." "Zvláštne, že ty by si mal vedieť tak veľa o Čiernej mágii, Malfoy." Čo má znamenať to should? Nesedí mi to. Skôr niečo - bolo by čudné, keby si ti nemal vedieť o čiernej mágii. Niečo také.
Harry leaned against them both a little, half closing his eyes, pretending... He didn't know. That they were warm, together and equally all in all to each other, as they were when they were very young and had magical adventures, and nothing could really hurt them.
148554727c
Harry se o ně zlehka opřel (držel je kolem ramenou?), přivřel oči a snažil se tvářit... jak vlastně? Snad že jsou zase spolu, na všechno tři, kamarádi až za hrob - jako když byli malí a kouzla byla jedním velkým dobrodružstvím, které ale nebylo doopravdy nebezpečné.
Ron's voice was slightly louder now. "Odd that you should know so much about Dark Magic, Malfoy."
148554727c
Zajímavý, že toho víš o černý magii tolik, Malfoyi. (Víš toho o ní víc, než bys měl, než bych od tebe čekal.)
You failed and someone died, in-bloody-deed. So you couldn't stand up to the Dark Lord and a ring of Death Eaters, all by yourself at the age of fourteen. If only Longbottom had been in your place, he would have saved Diggory by heroically soiling himself."
Hovorí o Cedrikovej smrti, s krvou to asi nemá nič spoločného, že nie?
Já myslím, že in-bloody-deed je složenina stejného typu jako un-fucking-believable. Původně to bylo indeed, ale jak na to Malfoy chtěl dát důraz, použil navíc to bloody.
Já myslím, že in-bloody-deed je složenina stejného typu jako un-fucking-believable. Původně to bylo indeed, ale jak na to Malfoy chtěl dát důraz, použil navíc to bloody.
8ccd51ef3f="Heredhether"
To by ma nenapadlo Fakt zaujímavé. U tejto autorky by som sa nečudovala, vymýšľa vlastné slová. Ďakujem
be06d7b39e="Heredhether"
To by ma nenapadlo Fakt zaujímavé. U tejto autorky by som sa nečudovala, vymýšľa vlastné slová. Ďakujembe06d7b39e="Jimmi"
Není zač Sama vím, jaké perly v Underwater Light někdy padají, přeložila jsem ho celé do češtiny - takže ráda kdykoliv zase poradím :wink: