• Súhlasy k prekladom Watermelonsmellinfellon

Žiadosť poslaná 3.8.2026Hi Watermelonsmellinfellon! I'm writing on behalf of hpkizi.sk/hpfanfiction.cz, a Czech/Slova...

Jimmi pred: 3 týžd.
  • Chyby na stránke Nelze otevřít kapitolu

Treba napísať komentár pod poslednú kapitolu pred tými zablokovanými, potom ťa systém pustí ďalej.

solace pred: 3 týžd.
  • Chyby na stránke Nelze otevřít kapitolu

Ahoj, citam fallout, jsem registrovaná a u kapitoly 19-22 mi háže: Bohužiaľ, nemáte prečítanú (okomentovanú) predchád...

Misa pred: 3 týžd.
  • Hľadám poviedku Hledám povídky

Luci.e.n mala v pláne preložiť "Pet Project", ale ten oznam je starý už šesť rokov.Neviem o tom, že by tú kapitolovku...

solace pred: 2 mes.

Ahoj, nebyl Pet project i přeložený?

fido pred: 2 mes.
  • Trochu nostalgie harrypotter.cz 2005

Měl i úžasné fórko, které možná i někde dohledám archivované (bylo na potterweb.cz - který byl v podstatě web, co nav...

Blanch pred: 2 mes.

Hm, v tom čase som asi kúpila synovi prvé dva diely a ostali nepovšimnuté až do 2008... Ďakujem za upozornenie, nevi...

Jimmi pred: 3 mes.

2005 dokonce ještě není start, já jsem se na tomto webu registrovala nějak v lednu 2003 a hned jsem na něm vydávala s...

Blanch pred: 3 mes.
  • Dramione From Wiltshire, With Love

Osobně jsem příběh nečetla, jelikož nemám tak dobrou znalost angličtiny, ale přimluvila bych se též na překlad. Četla...

Dracomila1234 pred: 3 mes.

AI nie je dobrá na vyhľadávanie fanfiction poviedok. Často si vymýšľa, napríklad k správnemu názvu priradí nesprávneh...

solace pred: 4 mes.
Diskusné fórum
  • Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 966
    Členom od: pred: 18 rok.

Ako vždy - UL, bolo tam kvantum vecí, ale ako si sa to pri druhom čítaní stratilo (asi som to zakamuflovala ešte aj pred sebou grin)

Zmizol Seamus, Harry reaguje (voči Hermione s Ronom)
    Harry leaned against them both a little, half closing his eyes, pretending... He didn't know. That they were warm, together and equally all in all to each other, as they were when they were very young and had magical adventures, and nothing could really hurt them.
    - nedochádza mi význam

Draco vysvetľuje starodávne kúzlo čiernej mágii a Ron reaguje:
    Ron's voice was slightly louder now.
    "Odd that you should know so much about Dark Magic, Malfoy."
    "Zvláštne, že ty by si mal vedieť tak veľa o Čiernej mágii, Malfoy."
    Čo má znamenať to should? Nesedí mi to. Skôr niečo - bolo by čudné, keby si ti nemal vedieť o čiernej mágii. Niečo také.

Díky
  • Elza
    Level 3
    príspevkov: 291
    Členom od: pred: 17 rok.

Harry leaned against them both a little, half closing his eyes, pretending... He didn't know. That they were warm, together and equally all in all to each other, as they were when they were very young and had magical adventures, and nothing could really hurt them.

148554727c

Harry se o ně zlehka opřel (držel je kolem ramenou?), přivřel oči a snažil se tvářit... jak vlastně? Snad že jsou zase spolu, na všechno tři, kamarádi až za hrob - jako když byli malí a kouzla byla jedním velkým dobrodružstvím, které ale nebylo doopravdy nebezpečné.

Ron's voice was slightly louder now.
    "Odd that you should know so much about Dark Magic, Malfoy."

148554727c

Zajímavý, že toho víš o černý magii tolik, Malfoyi. (Víš toho o ní víc, než bys měl, než bych od tebe čekal.)
  • Jimmi
    Main Admin

Draco smiled, a needle-bright and flashing smile.

Aký je to úsmev? Díky
  • Elza
    Level 3

...no, když si to představím, tak bych česky řekla "žraločí"
  • Jimmi
    Main Admin

Ešte jedna prosím:

You failed and someone died, in-bloody-deed. So you couldn't stand up to the Dark Lord and a ring of Death Eaters, all by yourself at the age
    of fourteen. If only Longbottom had been in your place, he would have saved Diggory by heroically soiling himself."

Hovorí o Cedrikovej smrti, s krvou to asi nemá nič spoločného, že nie?
  • Elza
    Level 3

..v důsledku té podělané chyby...
  • Heredhether
    Level 1
    príspevkov: 4
    Členom od: pred: 14 rok.

Já myslím, že in-bloody-deed je složenina stejného typu jako un-fucking-believable. Původně to bylo indeed, ale jak na to Malfoy chtěl dát důraz, použil navíc to bloody.
  • Jimmi
    Main Admin

Já myslím, že in-bloody-deed je složenina stejného typu jako un-fucking-believable. Původně to bylo indeed, ale jak na to Malfoy chtěl dát důraz, použil navíc to bloody.

8ccd51ef3f="Heredhether"

To by ma nenapadlo grin Fakt zaujímavé. U tejto autorky by som sa nečudovala, vymýšľa vlastné slová. Ďakujem
  • Heredhether
    Level 1
    príspevkov: 4
    Členom od: pred: 14 rok.

be06d7b39e="Heredhether"

To by ma nenapadlo grin Fakt zaujímavé. U tejto autorky by som sa nečudovala, vymýšľa vlastné slová. Ďakujem

be06d7b39e="Jimmi"

Není zač wink Sama vím, jaké perly v Underwater Light někdy padají, přeložila jsem ho celé do češtiny - takže ráda kdykoliv zase poradím :wink: