• Súhlasy k prekladom Watermelonsmellinfellon

Žiadosť poslaná 3.8.2026Hi Watermelonsmellinfellon! I'm writing on behalf of hpkizi.sk/hpfanfiction.cz, a Czech/Slova...

Jimmi pred: 2 týžd.
  • Chyby na stránke Nelze otevřít kapitolu

Treba napísať komentár pod poslednú kapitolu pred tými zablokovanými, potom ťa systém pustí ďalej.

solace pred: 3 týžd.
  • Chyby na stránke Nelze otevřít kapitolu

Ahoj, citam fallout, jsem registrovaná a u kapitoly 19-22 mi háže: Bohužiaľ, nemáte prečítanú (okomentovanú) predchád...

Misa pred: 3 týžd.
  • Hľadám poviedku Hledám povídky

Luci.e.n mala v pláne preložiť "Pet Project", ale ten oznam je starý už šesť rokov.Neviem o tom, že by tú kapitolovku...

solace pred: 2 mes.

Ahoj, nebyl Pet project i přeložený?

fido pred: 2 mes.
  • Trochu nostalgie harrypotter.cz 2005

Měl i úžasné fórko, které možná i někde dohledám archivované (bylo na potterweb.cz - který byl v podstatě web, co nav...

Blanch pred: 2 mes.

Hm, v tom čase som asi kúpila synovi prvé dva diely a ostali nepovšimnuté až do 2008... Ďakujem za upozornenie, nevi...

Jimmi pred: 3 mes.

2005 dokonce ještě není start, já jsem se na tomto webu registrovala nějak v lednu 2003 a hned jsem na něm vydávala s...

Blanch pred: 3 mes.
  • Dramione From Wiltshire, With Love

Osobně jsem příběh nečetla, jelikož nemám tak dobrou znalost angličtiny, ale přimluvila bych se též na překlad. Četla...

Dracomila1234 pred: 3 mes.

AI nie je dobrá na vyhľadávanie fanfiction poviedok. Často si vymýšľa, napríklad k správnemu názvu priradí nesprávneh...

solace pred: 4 mes.
Diskusné fórum
  • Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 966
    Členom od: pred: 18 rok.

Situácia: McGonallka narazí na chodbe na ROna s Čcho, ktorý sa už skoro pobozkali. Následne zvolá piatakov a šiestakov na prednášku o bezpečnom sexe.

'I,' she commented. 'That is, very. Come glad that you could. Talk that if you might. Want.
    'What?' whispered Gina Weasley, who was sitting by her brother and ruffling Draco's fur
    ...
    'Well. Mothers tell stories about storks and Cabbage Patch Charms. But uh, surprisingly...
    Mass mystification among the Gryffindors
    'Not true,' mumbled Professor McBabbling

Draco's personal high point of the lecture was when Parvati Patil, who hadn't been paying much attention, asked if that 'mime' was even possible and if McGonagall had ever tried it at home

- prvú vetu som sa pokúsila poskladať:
    "Ja," vysvetľovala. "Totiž, veľmi. Rada prídem, aby ste sa mohli. Porozprávať, ak by ste možno. Chceli."

- Cabbage Patch Charms. - to sú také bábiky, ja si absolútne nemôžem spomenúť, čo máme my. O včeličke a kvietku? Decká mi oznámili, že to nepotrebujú, takže som zabudla.

- ešte si chcem overiť toto: 'Did you just say a condo? Nemyslí kondóm, že? Pretože ten je condom. Ďalšia hračka, že? Len sa pýtam, či náhodou to v Amerike nie je inak.

- čo má na mysli tým ´mime´ . Otváranie úst?

Díky moc
  • Janka
    Level 1
    príspevkov: 25
    Členom od: pred: 17 rok.

condo znamená něco ve stylu neformálního vlastnického bydlení nebo společenství vlastníků
  • Jimmi
    Main Admin

Díky. Našla som to v slovníku, ale nebola som si istá, či to nie je preklep. Asi nie, asi to pani profesorka zle vyslovila. Alebo si z nej robia srandu.
    Spravila som z toho kordón, kondóm. Zatiaľ ma nič lepšie nenapadlo. Ešte raz díky za potvrdenie.
  • Level 1
    príspevkov: 7
    Členom od:

Neznám souvislost, ale např. "Mime Theatre" je podle mne divadlo pantomimy.
  • Jimmi
    Main Admin

Díky, už som to musela vyriešiť, určite to súvisí s pantomímou, lenže... zložito sa to vysvetľuje, dala som to Potkaníka do vysvetliviek. Fakt ďakujem za snahu.