• Fórum překladatelů Kruh VI., kap. 7

Ďakujem, to je super. Mne strýko internet ponúkal samé blbosti. :D

JSark pred: 1 týžd.

Jsem se radila se strýčkem internetem a vymyslel toto: "Znalost Havraspáru, zuřivost Mrzimoru, sebezáchovu Zmijozela ...

sisi pred: 1 týžd.

Ahojte, nemal by niekto nápad, ako preložiť záver tejto vety?Knowledge of a Ravenclaw, ferocity of a Hufflepuff, self...

JSark pred: 2 týžd.
  • Hľadám poviedku Hladám poviedky z www.sanguis.cz

linaq ďakujem za pomoc.Názov 1. poviedky je "hrát podle pravidel" 2. Forest of mystery od Star Polaris prek...

Ostep pred: 3 týžd.
  • Chyby na stránke nefunguje tlačítko náhľad komentára

Vyriešené. Asi to nikto nepoužíva, bolo to tak tri roky.

Jimmi pred: 4 týžd.
  • Chyby na stránke nefunguje tlačítko náhľad komentára

Teda možno len mne, ale zmizol mi koment (omylom som naň klikla miesto Odoslať), trebalo dať krok späť (šípkou v prie...

Jimmi pred: 4 týžd.
  • Hľadám poviedku Hladám poviedky z www.sanguis.cz

Ta druhá bu mohla být http://www.blesk.xf.cz/povidky/zapovezenci/zapovezenci.htm

lunaq pred: 1 mesiac
  • Hľadám poviedku Pomoc

Harry a Ron se po válce vrátí do Bradavic, ale Hermiona ne. Pošlou jí dopis, aby tento víkend přišla ke Třem košťatům...

Gotics pred: 1 mesiac
  • Voľné preklady a návrhy na dokončenie Návrh na překlad Dear Order(Drahý řáde)

Tak The House of Potter-Greengrass je velmi dlouhé ve wordu ve velikosti 22 to zabere přes 2500 stran. Což je podobně...

moiki pred: 1 mesiac
  • Voľné preklady a návrhy na dokončenie Návrh na překlad Dear Order(Drahý řáde)

Toto jsem ještě nečetla. Takže ukládám do pořadníku. Díky za tip. Od autora/ky jsem jeden příběh četla - "The House o...

Lupina pred: 1 mesiac
Diskusné fórum
  • Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 929
    Členom od: pred: 17 rok.

Našla som to pod označením Harry/Snape - otec a syn, ale je to aj Drarry.

Practicing Liars  
    HPDM preslash, Severitus, AU. Harry found out he's Snape's son in his fourth year, and concealed the truth from Snape. Now, in his sixth year, he's dodging Snape's suspicions about him and trying to figure out Draco Malfoy. Life is complicated. COMPLETE.
    Harry Potter - Rated: M - English - Angst/Adventure - Chapters: 50 - Words: 210,720 - Reviews: 2547 - Updated: 3-13-10 - Published: 10-8-09 - Harry P. & Severus S. - Complete

Harry zistí, že je synom Lily a Snape. Ale Snape o tom nevie. Draco má stále opraviť skrinku... došla som po 19 kapitolu, skontrolovala záver, značím si pre budúce dočítanie