Summary: In the war-torn years after Hogwarts, one man has no knowledge of his yesterdays.
Délka: 13 chapters, 55389 words (+ zvlášť stojí epilog a prequel)
Poznámečka: Nemám ráda zápletky se ztrátou paměti. Ale jsem ráda, že jsem se tím nedala odradit a začetla se. Možná trochu moc romantické a sentimentální, ale mělo to v sobě něco, co stojí za doporučení. Navíc, je tam špetka přijatelného femmslashe!
Uff, tohle bylo trošku těžší na čtení a pochopení a nemyslím si, že by to bylo tím, že jsem některé části přeskakovala. Později už mi to smysl dávalo a vyklubala se z toho zajímavá povídka, ve které je Harry zase trošku pako, ale jen malinko a Draca mi občas bylo hodně líto. Femm mě nijak neodradil, ale ani nenadchl. Nebo spíš ten pár si prostě neumím moc dobře představit. Konec byl takový.. (jak to napsat, abych nespoilerovala? ) .. no nebyl to pro mě pravý konec, čekala jsem trošku víc. A proto jsem ráda, že bylo napsáno i pokračování, kde jsem se dočkala takového konce, jaký jsem si přála. A to pokračování najdete tady: http://archive.skyehawke.com/story.php?no=10046