• Fórum překladatelů Legilimens

Tiež som uvažoval nad "legilimentik" - myslela som, že ako základ slova je legilimen-. Ale páčilo sa mi legiliment. Z...

Key pred: 1 mesiac

Ja som to niekde mala... legilimantik, niečo také. Ak vymyslíte niečo iné, dám to slovníka, "Áno, legilimantik je ti...

Jimmi pred: 1 mesiac

Ahojte, trápim sa s pojmom "legilimens" v nasledujúcej vete: ...legilimency dragged the victim through the mind along...

Key pred: 1 mesiac
  • Súhlasy k prekladom Kirby Lane

Povolení obdrženo 19. srpna 2024.

Lupina pred: 1 mesiac
  • Voľné preklady a návrhy na dokončenie Návrh na překlad - Nobody cared

anizne napísal ...Ahoj, nevíš jestli je tato povídka i někde jinde než na fanfiction? Nemám počítač ale tablet, a ten...

Libbi pred: 1 mesiac

Ahoj, nevíš jestli je tato povídka i někde jinde než na fanfiction? Nemám počítač ale tablet, a ten mi tuto stránku n...

anizne pred: 1 mesiac
  • Hľadám poviedku Snamione

Preklady jednorazoviek od deniceV utajení

Libbi pred: 2 mes.
  • Hľadám poviedku Hledám povídku Tajemství je ve vypravění (případně jiná drrary)

Ahoj. Nevím, jestli je tenhle dotaz aktuální. Povídka Tajemství je ve vyprávění je zde https://alceacara.blogspot.com...

Lupina napísal : Toto určitě bylo přeloženo (nevím, jestli celé). Překladatelka Ajka13, takže spíš by se mohl ozvat ...

Měla přeložených pár kapitol, ale to už je moc roků, co toho nechala, nepokračuje v překladu, ani nereagovala na zprávy.

anizne pred: 2 mes.
Diskusné fórum
  • ladyF
    Level 2
    príspevkov: 102
    Členom od: pred: 16 rok.

Title: Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow

Author: November Snowflake

Rating: Mature

Pairings: Harry/Draco, Ginny/Tonks

Warnings: Drama

Summary: In the war-torn years after Hogwarts, one man has no knowledge of his yesterdays.

Délka: 13 chapters, 55389 words (+ zvlášť stojí epilog a prequel)

Poznámečka: Nemám ráda zápletky se ztrátou paměti. Ale jsem ráda, že jsem se tím nedala odradit a začetla se. Možná trochu moc romantické a sentimentální, ale mělo to v sobě něco, co stojí za doporučení. Navíc, je tam špetka přijatelného femmslashe!

Odkaz: http://www.skyehawke.com/archive/story.php?no=303
  • Ivet
    Level 1
    príspevkov: 33
    Členom od: pred: 15 rok.

Uff, tohle bylo trošku těžší na čtení a pochopení a nemyslím si, že by to bylo tím, že jsem některé části přeskakovala. Později už mi to smysl dávalo a vyklubala se z toho zajímavá povídka, ve které je Harry zase trošku pako, ale jen malinko a Draca mi občas bylo hodně líto.
    Femm mě nijak neodradil, ale ani nenadchl. Nebo spíš ten pár si prostě neumím moc dobře představit.
    Konec byl takový.. (jak to napsat, abych nespoilerovala? grin) .. no nebyl to pro mě pravý konec, čekala jsem trošku víc. A proto jsem ráda, že bylo napsáno i pokračování, kde jsem se dočkala takového konce, jaký jsem si přála. smile A to pokračování najdete tady: http://archive.skyehawke.com/story.php?no=10046