Pairings: Harry/Draco, Lucius/Narcissa, (past Harry/others) Warnings: DH Spoilers, but ignores epilogue. Profanity, sex, blood, and angst.
Summary: Nothing in Harry's life since the war has gone the way he expected. And now he's the mediwizard assigned to take care of Lucius Malfoy, of all people. But he's Harry; he grits his teeth and endures. He won't allow even Draco Malfoy's flirting, which he knows is just a joke, to disconcert him.
Délka: 104 313 slov, 20 kapitol, kompletní
Poznámečka: Příjemná povídka, která nemá složitou linii, je napsaná čtivě a jednoduše. Možná je v prostřední části příliš protahovaná a ke konci příliš zdramatizovaná, ale děj je protkán vtipnými scénami a příběh určitě není ztráta času.
I když nejsem expert na angličtinu věnovanou lékařské terminologii, úplně mi to stačilo, abych si tuto skvělou povídku užila. Nejvíc jsem se bavila u Harryho expřítelů, protože ve většině příběhů 'po Bradavicích' nebo i během školy se tomu tolik pozornosti nevěnuje. Tuto povídku rozhodně doporučuji. Jen málo věcí mi zvedne náladu jako Harry, který po hlavě spadnul mezi Malfoyovi. :lol: