• Hľadám poviedku hledám povidku

poviedka sa volá Když už vís na tonto webu.

Ostep pred: 2 dn.
  • Hľadám poviedku hledám povidku

Ahoj hledám povídku kterou jsem kdysi četla. Pamatuji si že Harry se bude vyptávat obrazů a nějak najde zakladatelw k...

Hanako pred: 4 dn.
  • Hľadám poviedku Potter-sk povídky od Lucy

Ahoj, asi jako někteří jiný, i já se po letech znovu objevila na HP scéně a zjistila jsem nemilou věc o smazání webga...

lucy1313 pred: 2 týžd.
  • Fórum překladatelů Kruh VI., kap. 7

Ďakujem, to je super. Mne strýko internet ponúkal samé blbosti. :D

JSark pred: 1 mesiac

Jsem se radila se strýčkem internetem a vymyslel toto: "Znalost Havraspáru, zuřivost Mrzimoru, sebezáchovu Zmijozela ...

sisi pred: 1 mesiac

Ahojte, nemal by niekto nápad, ako preložiť záver tejto vety?Knowledge of a Ravenclaw, ferocity of a Hufflepuff, self...

JSark pred: 1 mesiac
  • Hľadám poviedku Hladám poviedky z www.sanguis.cz

lunaq ďakujem za pomoc.Názov 1. poviedky je "hrát podle pravidel" 2. Forest of mystery od Star Polaris prek...

Ostep pred: 1 mesiac
  • Chyby na stránke nefunguje tlačítko náhľad komentára

Vyriešené. Asi to nikto nepoužíva, bolo to tak tri roky.

Jimmi pred: 1 mesiac
  • Chyby na stránke nefunguje tlačítko náhľad komentára

Teda možno len mne, ale zmizol mi koment (omylom som naň klikla miesto Odoslať), trebalo dať krok späť (šípkou v prie...

Jimmi pred: 1 mesiac
  • Hľadám poviedku Hladám poviedky z www.sanguis.cz

Ta druhá bu mohla být http://www.blesk.xf.cz/povidky/zapovezenci/zapovezenci.htm

lunaq pred: 1 mesiac
Diskusné fórum
  • ladyF
    Level 2
    príspevkov: 102
    Členom od: pred: 16 rok.

Title: Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow

Author: November Snowflake

Rating: Mature

Pairings: Harry/Draco, Ginny/Tonks

Warnings: Drama

Summary: In the war-torn years after Hogwarts, one man has no knowledge of his yesterdays.

Délka: 13 chapters, 55389 words (+ zvlášť stojí epilog a prequel)

Poznámečka: Nemám ráda zápletky se ztrátou paměti. Ale jsem ráda, že jsem se tím nedala odradit a začetla se. Možná trochu moc romantické a sentimentální, ale mělo to v sobě něco, co stojí za doporučení. Navíc, je tam špetka přijatelného femmslashe!

Odkaz: http://www.skyehawke.com/archive/story.php?no=303
  • Ivet
    Level 1
    príspevkov: 33
    Členom od: pred: 15 rok.

Uff, tohle bylo trošku těžší na čtení a pochopení a nemyslím si, že by to bylo tím, že jsem některé části přeskakovala. Později už mi to smysl dávalo a vyklubala se z toho zajímavá povídka, ve které je Harry zase trošku pako, ale jen malinko a Draca mi občas bylo hodně líto.
    Femm mě nijak neodradil, ale ani nenadchl. Nebo spíš ten pár si prostě neumím moc dobře představit.
    Konec byl takový.. (jak to napsat, abych nespoilerovala? grin) .. no nebyl to pro mě pravý konec, čekala jsem trošku víc. A proto jsem ráda, že bylo napsáno i pokračování, kde jsem se dočkala takového konce, jaký jsem si přála. smile A to pokračování najdete tady: http://archive.skyehawke.com/story.php?no=10046