So strniskom na tvári... to five o'clock shadow mi je jasné, čo znamená, ale to wonky eye? Nejaký nesústredený pohľad alebo čo? Ako keby bol po fláme...?
Ako si prišla na to strnisko? Ako zmysel to dáva, ale v živote by ma to nenapadlo, a to som prehľadala všetky dostupné zdroje... hej to wonky je mdlý pohľad, niečo ako rozospalý - ja ho mám stopercentne pred prvou kávou - ála nechcite po mne nič, som schopná sústrediť sa len na kávu. Napadol ma neprebudený
K tomu strništi: http://www.phrases.org.uk/meanings/five-o-clock-shadow.html - prostě některým mužským rostou vousy tak rychle, že když se oholí brzy ráno, tak už okolo páté odpolední mají stín na tváři... :lol: Takže Draco by se nikdy neobjevil na veřejnosti s náznakem počínajícího strniště (ehm, mezi námi děvčaty - on je blonďák, takže to by se musel neholit alespoň dva dny, aby si ho pořídil...), nebo s očima slepenýma spánkem.
Díky babenky. Ja nechápem, teraz doma mi tú frázu google našiel hneď a v robote ani za otca. Dokonca slovník mi to vyhodil ako strnisko. Fakt nechápem, ale som múdrejšia a díky moc.