• Súhlasy k prekladom Watermelonsmellinfellon

Žiadosť poslaná 3.8.2026Hi Watermelonsmellinfellon! I'm writing on behalf of hpkizi.sk/hpfanfiction.cz, a Czech/Slova...

Jimmi pred: 2 týžd.
  • Chyby na stránke Nelze otevřít kapitolu

Treba napísať komentár pod poslednú kapitolu pred tými zablokovanými, potom ťa systém pustí ďalej.

solace pred: 3 týžd.
  • Chyby na stránke Nelze otevřít kapitolu

Ahoj, citam fallout, jsem registrovaná a u kapitoly 19-22 mi háže: Bohužiaľ, nemáte prečítanú (okomentovanú) predchád...

Misa pred: 3 týžd.
  • Hľadám poviedku Hledám povídky

Luci.e.n mala v pláne preložiť "Pet Project", ale ten oznam je starý už šesť rokov.Neviem o tom, že by tú kapitolovku...

solace pred: 2 mes.

Ahoj, nebyl Pet project i přeložený?

fido pred: 2 mes.
  • Trochu nostalgie harrypotter.cz 2005

Měl i úžasné fórko, které možná i někde dohledám archivované (bylo na potterweb.cz - který byl v podstatě web, co nav...

Blanch pred: 2 mes.

Hm, v tom čase som asi kúpila synovi prvé dva diely a ostali nepovšimnuté až do 2008... Ďakujem za upozornenie, nevi...

Jimmi pred: 3 mes.

2005 dokonce ještě není start, já jsem se na tomto webu registrovala nějak v lednu 2003 a hned jsem na něm vydávala s...

Blanch pred: 3 mes.
  • Dramione From Wiltshire, With Love

Osobně jsem příběh nečetla, jelikož nemám tak dobrou znalost angličtiny, ale přimluvila bych se též na překlad. Četla...

Dracomila1234 pred: 3 mes.

AI nie je dobrá na vyhľadávanie fanfiction poviedok. Často si vymýšľa, napríklad k správnemu názvu priradí nesprávneh...

solace pred: 4 mes.
Diskusné fórum
  • Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 966
    Členom od: pred: 18 rok.

Hermiona predtým uvažuje, že prečo je Draco vždy ako zo škatuľky.

Would it have killed him to show up one day with skeezy five o'clock shadow or a wonky eye?

Každý nápad dobrý. Všeobecnú predstavu mám, len ma nenapadajú tie správne slová. Díky
  • tigy
    Level 1
    príspevkov: 25
    Členom od: pred: 14 rok.

So strniskom na tvári... to five o'clock shadow mi je jasné, čo znamená, ale to wonky eye? Nejaký nesústredený pohľad alebo čo? Ako keby bol po fláme...?
  • Jimmi
    Main Admin

Ako si prišla na to strnisko? Ako zmysel to dáva, ale v živote by ma to nenapadlo, a to som prehľadala všetky dostupné zdroje... hej to wonky je mdlý pohľad, niečo ako rozospalý - ja ho mám stopercentne pred prvou kávou - ála nechcite po mne nič, som schopná sústrediť sa len na kávu. Napadol ma neprebudený grin
  • Elza
    Level 3
    príspevkov: 291
    Členom od: pred: 17 rok.

K tomu strništi:
    http://www.phrases.org.uk/meanings/five-o-clock-shadow.html
    - prostě některým mužským rostou vousy tak rychle, že když se oholí brzy ráno, tak už okolo páté odpolední mají stín na tváři... :lol:
    Takže Draco by se nikdy neobjevil na veřejnosti s náznakem počínajícího strniště (ehm, mezi námi děvčaty - on je blonďák, takže to by se musel neholit alespoň dva dny, aby si ho pořídil...), nebo s očima slepenýma spánkem.
  • tigy
    Level 1
    príspevkov: 25
    Členom od: pred: 14 rok.

Jimmi, ani ti neviem, odkiaľ si to pamätám, človek si niekedy zapamätá také somariny smile a potom sa mu dokonca aj zídu grin
  • Jimmi
    Main Admin

Díky babenky. Ja nechápem, teraz doma mi tú frázu google našiel hneď a v robote ani za otca. Dokonca slovník mi to vyhodil ako strnisko. Fakt nechápem, ale som múdrejšia a díky moc.