Dobre, tipujem, že mám zase problém stanoviť správne vetné členy, takže please, help.
Draco je potkan. Harry ho drží v rukách. ... he dropped Draco down Hermione's robes (down je normálne po, ale tu to asi bude do výstrihu) Draco sa tam chvíľu motká, najprv nadáva a potom zistí, že to má výhody...
"AGGH!!!! Potter, you bastard, I'm going to kill you!" Oh, Draco was blind. He couldn't find his way out. Hang on, was this a sleeve... no, it was more like a strap... dammit, what was this slope he had fallen down...? Whoa, whoa, what was this? Oh. OH. "Or maybe I owe you one." Oh, hang on, no, he was a Malfoy and this kind of cheap copping a feel was... Yes, very much in character, but... Hermione had no idea, and taking advantage of unknowing females was... ... Hands right off, Potter. Weasley, a hand in the war effort here..."
a feel - je podmet, ... pocit bol... this kind of cheap copping - hovorí o tom aký pocit (aj keď nasledované členom je fakt divné) Ak áno, čo to znamená? druh lacného čoho?
Podľa Urbana je to to isté copping = getting, ale take without permission, ukradnúť.
Ešte nejaký nápad pre to war effort? (Potkana má vybrať Ginny)
No, ve zkratce: Draco Hermioně vlezl - promiň, byl vlezen, do šatů a ve svém bloudění jí de facto osahává prsa, což "sedí jeho charakteru" a pokud chápu správně i tu druhou část, Potter se ho snaží dostat pryč, Weasley nikoliv a tím mu pomáhá. Na víc čas až večer.
To druhé je: "Ruky preč, Potter. Weasleyová, ruku vo bojovom úsilí sem..." - Potter sa pokúsil Draca vytiahnuť, samozrejme nastala panika, keďže siahol Hermione do výstrihu, takže Draco žiada Ginny, aby ho vybrala. Zaujalo ma to war effort. Vojnové ťaženie?
Takže: this kind of cheap copping a feel was... znamená osahávať? Zatiaľ to mám takto: Ach, počkajte, nie, bol Malfoy a táto lacná osahávačka bola... Áno, preveľmi podľa očakávania, ale... Cheap je aj úbohý, Mám na výber dosť slovies, len by som potrebovala presný preklad, nech to trafím. Díky moc.
cop a feel = sahat někomu na prsa (případně na zadek), bez dovolení pak bych brala hand jako pomoc(nou ruku) a war effort jako společnou snahu o vyžešení nastalé šlamastiky, válečné slažení je směšné, takže jsme zase v neformální angličtině, chicht a here jako zkráceně "hodila by se mi tady"