Asi mi to moc nemyslí, ale neumím tohle přeložit jinak než šíleně kostrbatě - pomůžete mi? Jde mi hlavně o zvýrazněné části, zbytek je kvůli kontextu. Díky moc!
In all my years as a medi-witch, I have seen more than my fair share of people fall apart when facing the death of someone they care for. Husbands and wives collapsing in despair as their spouse died in their arms, parents keening with unbearable grief as a beloved child would succumb to the various injuries and illnesses that seemed to plague the young; it was always hard to watch.
Během těch let, po které jsem lékouzelnicí, jsem viděla mnoho lidí hroutit se tváří tvář skonu svých drahých - mnohem víc, než mi bylo milé. Viděla jsem muže i ženy klesat beznadějí, když jim jejich životní partneři umírali v náručí; viděla jsem rodiče utápět se v nevýslovném žalu, když jejich milované děti podléhaly nejrůznějším zraněním či nemocem, které postihují, jak se zdá, obzvláště mladé. Ten pohled se nikdy nesnášel lehce.
Během těch let, po které jsem lékouzelnicí, jsem viděla mnoho lidí hroutit se tváří tvář skonu svých drahých - mnohem víc, než mi bylo milé. Viděla jsem muže i ženy klesat beznadějí, když jim jejich životní partneři umírali v náručí; viděla jsem rodiče utápět se v nevýslovném žalu, když jejich milované děti podléhaly nejrůznějším zraněním či nemocem, které postihují, jak se zdá, obzvláště mladé. Ten pohled se nikdy nesnášel lehce.
a5646e1b18="Elza"
Jimmi má pravdu, jsi génius To, co je pro tebe nedokonalým pokusem je pro mě noblesním řešením - díky, opět jsem tvým vděčníkem