Hand - Ručka, Rucký, Rukavička, Pažout (od 'paže')
0c5e9a6644="Elza"
Pažout! Dokonalý! Zvlášť pokud není kladná postava - okamžitá asociace na Horáčka a Pažouta z Macha a Šebestový! :lol: Ale jinak u nás by se taky řeklo spíš Grangerka než Grangerovka. A ještě jinak: Elzo jsi fakt hvězda!
Evening saw three girls completely enraptured by the hard abs of Scotty Toohott as he wooed Melinda Idyut and slept with Whorisha Applebee and married Goodi TooShus.
Tá telenovela neexistuje, je to autorkin výmysel.
Scotty Toohott - Skotík Vymakaný Melinda Idyut - Melinda Idiotíková (alebo len Idiotská, mám dvakrát -tík) - neviem, či je to odvodené z nejaké slová, alebo podľa počutia idiot. Whorisha Applebee - Radodajka Včeličková
A SAMOZREJME DÍKY.
PS. Ešte ma napadlo Applebee - Obaľovač jablčný Toto si musím poznačiť: Vlnačka krvavá, Strapka hrušková, Vrtivka čerešňová, Piliarka slivková, Kvetopas jabloňový
Scotty Toohott - Skoták Přesličný nebo Všudechtěný Melinda Idyut - Melinda Tupohlavá nebo Potřeštěná, Whorisha Applebee - Drahuše Přelétavá Goodi TooShus - Zlata nebo Božena nebo Božidara Mlčenlivá
...Hm, ten Skoták se k tomu nehodí. Přemýšlím, jestli máme nějaké křestní jméno od Honák, Skoták, Lovec... Sukničkář.. Ha!
Co takhle?: Večer zastihl ony tři dívky jihnout nad těžkým životním údělem Suknělova Všudechtěného, který toužil po Melindě Tupohlavé, spal s Drahuší Přelétavou a oženil se se Božidarou Mlčenlivou
Večer našiel trojicu dievčat naprosto okúzlených vymakaným bruchom Sukničkára Všadechceného, keď sa dvoril Melinde Tupohlavej a spal s Radodajkou Prelietavou a oženil sa s Poslušnicou Mlčanlivou.
Radodajku chcem - to je od whore, nesedí mi ten chlap. Nadupaného, Nažhaveného (to je zase česky!) . Sukienlovec by znelo blbo