Summary: Before peace, there must be war. The wizarding world's war is over, but Draco Malfoy's own war -- against memory and against himself -- is yet to be fought.
Délka: 118 600slov, 30 kapitol, kompletní
Poznámečka: Noooo, ne zrovna můj šálek kávy; jak bych to stručně vystihla? Moc NC-17, málo důvěryhodné a moc situací, přes které jsem se nedokázala přenést. Přiznávám solidní humor, ale neuznávám to šílené množství harlekýnových situací, Denial!Draco, řadu nedorozumění a další... nepředloženosti. Nejlepší byla zjevně hned ta první kapitola. :-/
Já bych to hned neodsuzovala. Ostatně, i harlekýnky jsou docela čtivé a občas je člověk dokonce i potřebuje. Četlo se mi to dobře, ale ten konec mi moc nevoněl. Moc předramováno i na mě!
Denial!Draco.. 10 kapitol - je to prostě Draco, 20 kapitol - můžou za to okolnosti, ale 30 kapitol?? To už podle mě bylo zbytečně přehnané. Takového Draca bych nejradši umlátila hůlkou, protože po půlce už mě to začalo docela nudit. A náhlé otočení situace + závěr.. čtenářsky mě to neuspokojilo. Ale jinak začátek se mi líbil a nápad taky, jen se to zbytečně protahovalo jako venezuelská telenovela.