Summary: Harry allows Hermione to give him a make-over to win Ron's heart, but is suddenly torn when Draco Malfoy unexpectedly falls for him one night.
Délka: 35 952 slov, 17 kapitol, kompletní
Poznámečka: Zářný příklad „amerických slaďáků“, řekla bych. Několik za vlasy přitažených scén a několik míst, kdy si přejete, aby je autorka ani nepopisovala. Příběh začíná fantasticky, ale podle mě se poté dává autorka strhnout „ohlasem davu“, sama neví, co s příběhem dál, a proto se ze všeho snaží bláznivě vybruslit. Co bych osobně zahrnula do varování, je nejen DM/HP, ale i HP/RW. Kdyby autorka zakončila příběh v osmé kapitole, větou „He chuckled in disbelief as the lift carried him upwards - he had just made a date with Draco Malfoy.“ - či doplnila jeden odstavec jako závěr, měla bych tuhle povídku nesrovnatelněji více v oblibě.
Tak dalo se to přirovnat k hollywoodskému scénáři, ale i to nemusí být vždy špatné. Hodně se mi líbil Draco.. soutěživý a sám sebou. Povídku jsem si užila, i když jen polibek mezi Harrym a Ronem se mi zdál odpudivý. Ty dva spolu prostě nemusím.