• Hľadám poviedku Potter-sk povídky od Lucy

Ahoj, asi jako někteří jiný, i já se po letech znovu objevila na HP scéně a zjistila jsem nemilou věc o smazání webga...

lucy1313 pred: 1 týžd.
  • Fórum překladatelů Kruh VI., kap. 7

Ďakujem, to je super. Mne strýko internet ponúkal samé blbosti. :D

JSark pred: 3 týžd.

Jsem se radila se strýčkem internetem a vymyslel toto: "Znalost Havraspáru, zuřivost Mrzimoru, sebezáchovu Zmijozela ...

sisi pred: 3 týžd.

Ahojte, nemal by niekto nápad, ako preložiť záver tejto vety?Knowledge of a Ravenclaw, ferocity of a Hufflepuff, self...

JSark pred: 4 týžd.
  • Hľadám poviedku Hladám poviedky z www.sanguis.cz

linaq ďakujem za pomoc.Názov 1. poviedky je "hrát podle pravidel" 2. Forest of mystery od Star Polaris prek...

Ostep pred: 1 mesiac
  • Chyby na stránke nefunguje tlačítko náhľad komentára

Vyriešené. Asi to nikto nepoužíva, bolo to tak tri roky.

Jimmi pred: 1 mesiac
  • Chyby na stránke nefunguje tlačítko náhľad komentára

Teda možno len mne, ale zmizol mi koment (omylom som naň klikla miesto Odoslať), trebalo dať krok späť (šípkou v prie...

Jimmi pred: 1 mesiac
  • Hľadám poviedku Hladám poviedky z www.sanguis.cz

Ta druhá bu mohla být http://www.blesk.xf.cz/povidky/zapovezenci/zapovezenci.htm

lunaq pred: 1 mesiac
  • Hľadám poviedku Pomoc

Harry a Ron se po válce vrátí do Bradavic, ale Hermiona ne. Pošlou jí dopis, aby tento víkend přišla ke Třem košťatům...

Gotics pred: 1 mesiac
  • Voľné preklady a návrhy na dokončenie Návrh na překlad Dear Order(Drahý řáde)

Tak The House of Potter-Greengrass je velmi dlouhé ve wordu ve velikosti 22 to zabere přes 2500 stran. Což je podobně...

moiki pred: 2 mes.
Diskusné fórum
  • Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 929
    Členom od: pred: 17 rok.

Title: Changing of the Guard

Author: Lomonaaeren

Rating: R/M , Romance/Drama

Pairings: Harry/Draco, (apparent) Draco/OMC, Ron/Hermione.

Warnings: DH SPOILERS, ignores epilogue. Profanity, language, slash sex, perhaps some violence, cross-dressing (but not as a sexual kink).

Summary: Potřebujete naprostého cizince? Zeptejte se Metamorphosis. Harry Potter vede tajný byznys - stane se kýmoliv žádaným pro jakoukoli příležitost. Není si jist, jesti by měl být víc překvapený, ustaraný či pobavený, když do Metamorphosis přijde Draco Malfoy a požaduje herce, který by hrál roli jeho přítele, aby jej rodiče vydědili. Harry vytvoří Briana, Dracova "perfektního" přítele, což ho přivede do spousty nebezpečných situací. Draco neví, kdo vlastně Brian je, ale snaží se to zjistit - a stejně tak i Harry.

Délka: 216,702 slov, 50 kapitol, kompletní

Poznámečka: Tahle se mi obzvláť líbla, až do samotného konce jsem neprohlédla hlavní zápletku, ačkoliv bylo několik scén, které nemusely být tak badatelizovány. Autorka sama upozorňuje na sexuální slashové scény, vulgarismy, možné násilí a podobně. Vůbec, tahle autorka má zástupy vynikajících povídek!!!

Odkaz: http://www.fanfiction.net/s/4109630/1/Changing_of_the_Guard
  • Ivet
    Level 1
    príspevkov: 33
    Členom od: pred: 15 rok.

Nemám ráda, když odkládám napsání svého názoru na povídku. Velmi rychle zapomínám a vzpomínky pak nejsou ani tak intenzivní. Ale tohle dílko mě dost zasáhlo, takže má paměť tentokrát výmazem neprošla.
    Harry je zde velmi zvláštní, dost jedinečný mezi jinými povídkami, ale stále ne OOC, protože jen JKR jistě ví, co se mu honilo hlavou po válce.
    Draco je tu skvělý, stále Zmijozel, ale oddaný, pečující a vychytralý.
    Povídku jsem si moc užila. Rozhodně doporučuji k přečtení už jenom kvůli netradičnímu ději s výbornou zápletkou.