Dnes mi to asi nemyslí. Theo sa baví s Dracom (WILL)
Why would you say that?" Draco asked. "Of course she was worth it. I was an idiot to think I was good enough for her." "You should go to work tomorrow," said Theo, in a tone that said he was dropping that line of conversation. "At least say goodbye to your friends there."
drop a line je jasný, ale tu je to vo význame, že sa prestáva baviť na túto tému?
Draco grunted in reply, rather enjoying his sad sackery.
Nedokáže mi to vyhľadať ani google...
60c3e2b394="Jimmi"
Sack je aj vyhazov, sacking vyhodenie z roboty... nemôže sa to týkať toho, že Draco vzdal robotu pre Sopľoša?
Ale konkrétne z tejto vety mám pocit, akoby chceli povedať, že ... si užíval svoju mizériu, vyžíval sa vo svojej smutnej situácii, alebo niečo podobné...
Draco grunted in reply, rather enjoying his sad sackery.
Nedokáže mi to vyhľadať ani google...
82b4918e62="Jimmi"
Sack je aj vyhazov, sacking vyhodenie z roboty... nemôže sa to týkať toho, že Draco vzdal robotu pre Sopľoša?
Ale konkrétne z tejto vety mám pocit, akoby chceli povedať, že ... si užíval svoju mizériu, vyžíval sa vo svojej smutnej situácii, alebo niečo podobné...82b4918e62="tigy"
Mizéria bude správne slovo, ale nad tým vyhadzovom pouvažujem. Díky moc. Ten preklad je šialený, každá tretia veta nejaký idiom alebo neznáme slovo.