Preklady fanfiction Harryho Pottera

Len pre našu zábavu a poučenie.

Diskusné fórum

• Rapidez
    Level 2
    príspevkov: 133
    Členom od: pred: 17 rok.

Nevítě někdo, jak se jmenuje tato imaginární 'choroba'?
    Když si malí kluci nechtějí hrát s holkama, protože holky 'jsou fuj'? (A naopak. grin)
  • FlorenceMabel
    Level 1
    príspevkov: 39
    Členom od: pred: 14 rok.

Dětská segregace? Ale to je spíš problém výchovy než nemoc, takže moc nevím, co tím myslíš...
  • Rapidez
    Level 2
    príspevkov: 133
    Členom od: pred: 17 rok.

Ještě ses s tím nikdy nesetkala? Bývá to hodně v seriálech, ale i sarkasticky používáno mezi dospělými. Když jsi holčička v takovém tom věku, kdy se chceš přátelit jen s dalšíma holkama, protože kluci jsou prostě nemožní. grin (Nějak se mi ty fáze totálně vyhnuly asi opíšu nevýstižným fuj.) S ní si hrát nebudu, ona je holka! Ta americká verze se potom pojí i s 'nesahat, nelíbat, ještě od ní něco chytneš, kámo'.
  • FlorenceMabel
    Level 1
    príspevkov: 39
    Členom od: pred: 14 rok.

Možná jsem se s tím setkala, ale nějak jsem tomu nevěnovala pozornost. Já jsem se každopádně bavila jako holčička spíš s kluky, takže problém "to je fuj" jsem neřešila...
  • Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 966
    Členom od: pred: 18 rok.

Je o tom knižka pre deti - S dievčiskom sa nehráme.
  • tigy
    Level 1
    príspevkov: 25
    Členom od: pred: 15 rok.

Už sme to tu raz spomínali, je to o zopár tém nižšie, ak sa dobre pamätám, tak Jimmi to nakoniec tiež vyriešila opisne, podľa mňa na to my nejaký špeci výraz nemáme...
  • Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 966
    Členom od: pred: 18 rok.

Už sme to tu raz spomínali, je to o zopár tém nižšie, ak sa dobre pamätám, tak Jimmi to nakoniec tiež vyriešila opisne, podľa mňa na to my nejaký špeci výraz nemáme...

56806590a4="tigy"

myslíš to cooties?
  • tigy
    Level 1
    príspevkov: 25
    Členom od: pred: 15 rok.

áno smile