Preklady fanfiction Harryho Pottera

Len pre našu zábavu a poučenie.

Diskusné fórum

• Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 966
    Členom od: pred: 18 rok.

http://www.fanfiction.net/s/6431906/36/Only_a_Pretense

Only a Pretense » reviews
    In order to save her parents, Hermione Granger had to give up everything, even her identity… and femininity. Dramione!
    Harry Potter - Rated: T - English - Romance/Drama - Chapters: 42 - Words: 273,041 - Reviews: 1102 - Updated: 9-4-11 - Published: 10-27-10 - Draco M. & Hermione G. - Complete

699df67e5a

Nie moja šálka kávy, ale zaujímavé to bolo. Takýchto poviedok nie je veľa, takže som sa to pokúšala aj dočítať, ale s Hermionou ako smrťožrútkou mám fakt problém.

Hermione unesú rodičov a Voldy ich do roka zabije (prelomí akési kúzlo) a zistí všetko o Ráde. Takže sa prezlečie za chlapca (viem o tom len Harry a Brumbál) a nechá sa zaradiť do Slizolinu. A dostane sa na izbu s Dracom, Theom a Blaisom. A niekto jej tajne nosí na hrob tulipány. Dumbledore hrá svoju hru, takže nechá Blaisa zistiť, kto to v skutočnosti je. Hermiona sa dostane do metlobalového tímu, objaví svojho tajného ctiteľa, Draco jej niekoľkokrát zachráni život a zo všetkých štyroch sa stanú smrťožrúti. Draco je už vtedy kvôli matke špiónom v Ráde, takže ke´d to s Hermionou praskne, chcú byť špiónmi aj zvyšní chlapci.
    Potom príbeh nadobúda na vážnosti, takže som už len skontrolovala záver (okej) a rozlúčila sa s ním.