Preklady fanfiction Harryho Pottera

Len pre našu zábavu a poučenie.

Diskusné fórum

• Dominika.Del
    Level 1
    príspevkov: 20
    Členom od: pred: 16 rok.

So I’ve decided to come and see the still unconscious Laura instead. Her mother hasn’t, to my knowledge, returned to see her since I lashed out in zed-snapping fashion.

Nemám potuchy, co by zed-snapping fashion mohlo být, snad někdo z vás ano.

Díky
  • Dominika.Del
    Level 1

Asi bych měla dodat, že se vztahuje ke scéně v nemocničním křídle, kdy Rose poslala matku spolubydlící do jistých partií a obvinila ji z toho, že může za sebevraždu své dcery a že stále žije starým režimem, tj. krvezrádnci, mudlovskými šmejdy atd.
  • Rapidez
    Level 2
    príspevkov: 133
    Členom od: pred: 17 rok.

Tak jo, myslím, že je čas být super extra kreativní - když si odmyslíš to "zed", tak osoba prostě vybouchla (nevhodným, ječivým stylem), na někoho se utrhla, vylítla, po někom vyjela... Zetko není posledním písmenem jen tak pro nic za nic, já bych to chápala jako to, když o někom řekneš, že je to Zed, tak je prostě lůůůůzr, Nikdo, nicka - chová se nevhodně, ostatní s ním nechtějí nic mít, tropí scény, je emočně nestabilní, jeden den tě miluje, druhý nenávidí.... Ale je to taky jen slovní vycpávka. (echt,...)
    Takže prostě vymysli něco, co sama říkáš/slýchš/znáš... Něco jako: A pokud je mi známo, tak od toho, co mi tak supermega ruply nervy, se její matka ještě neobtěžovala/neodvážila ji znovu vidět.
    (Neznám příběh, ty si s tím určo poradíš lépe!) Zkrátka - buď tvořivá! grin
  • Dominika.Del
    Level 1

Děkuju moc, vynasnažím se smile