@Dobby Díky. Povedala by som ti, že s webnode je to rovnaké riziko, ale alternatíva asi nie je. Vlastné stránky (ako vo vlastnej správe) je ešte horšia nočná mora. Založila som ti tému, kľudne tam daj názov a odkaz, že dokonečné. Ak sú niektoré v stiahnutiach a nahodíš ich, treba upozorniť v komente pod tým. Zmením odkaz. Veľkú výdrž pri nahadzovaní.
lucy1988 ahoj tu Dobby, poviedky su v bezpeci u mna, len riesim kam ich presuniem, kedze webgarden vypli. Daj mi trochu cas, aby som to vyriesila a nasledne dam vediet, kde ich najdes.
Prosím prosím, máte někdo link na stránky, kde je Vanity od Wartcap? Prohledávala jsem Ostružinku a tam jsou jen 3 kapitoly. Nebo nemáte ji, prosím, v pdf na poslání? Dík.
Jinak pokud si někdo založí na AO3 účet a pošle mi přístupová hesla k němu, jsem ochotná po večerech nahrát obsah sama. Už jsem to takhle udělala za Adelaine a TruTru. Ty jsou mi ale blízké. Chápu, že každý mi přístupová hesla svěřit nechce. Ovšem bez nich to nejde, no.
Ještě stojí za zmínku. Normálně na AO3 může fanfikci nahrát jen autor fanfikce nebo autor daného překladu (s povolením předpokládám), nicméně s povolením správce archívu se lze zapojit do akce Open Doors a přesunout celý archív. Je to teda na dlouhé lokte, s bedrníkou takhle už měsíce "přesunujeme" Elysejský klíč a pořád nejsou všechny formality vyřešeny. Oni totiž podniknou kroky, aby autory všech fanfikcí kontaktovali a autoři proti tomu mohou protestovat, ale pokud se neozvou, předpokládá se jejich souhlas.
"There was a farmer who lived by the crick and every morning he played with his...
BANGO in the moonlight, for the lady next door. You could tell just by looking that she was a...
DECENT young lady who rolled in the grass, and when she rolled over, you could see her bare...
FEET. She looked like a horse and walked like a duck. She promised the farmer a new way to ...
RAISE a good family, teach the girls how to knit. The boys are in the backyard shoveling...
DIRT for the flowers which are doing quite well. If you don't like my story, you can all go to...
SLEEP!"
"Does anyone have a song that is NOT vulger?" the Professor asked over everyone's laughter.
Spomínam si jedine na pieseň: chytili sme jeleňa, chytili sme ho v no - (hovno)... chytili sme ho v noci. Ale napísané správne (s medzerami) to stráca vtip
Ešte ma napadlo vymeniť to za niečo iné, aj keď tá pointa tam nebude.
Našla som: Brezička breza riekni mi, prečo tak chlasceš noci, dni. Pozrela breza do neba, poldecák uliala do seba, oprela vodku ku perám, mesiačik druh môj umieram. Čo? Zvolal Mesiac na skaly. Hovno. Skaly tri krát volali. Skončila noc skončil deň, grcali listy grcal peň a keď prišla teplá nedeľa, ožratá breza umrela.
Veverička vrtká pozdravila krtka, dobre ráno dobrý deň mala som dnes krásny sen, že som včera podkroví vyfajčila bobrovi.
Babka s dedkom pekne žili, chalúpku si postavili. Dedko prdol ako strela, chalúpka sa rozletela. Babka prdla ešte viac vyleteli na mesiac.
Nemá to žiaden vplyv na dej, len sa bavia. Díky moc.
U nás převelice oblíbená 'žertovná' píseň o Zatracené ještěřici (ale pozor, v tom odkazu jsou pravopisné chyby)
Ančo drž! (držko plechová) Když seru (se růže červená) Já bych sou- (soudeček vypil - narážka na souložil) Mně stojí (město jí a vesnice hladoví) Vymrdal (Vimr dal překrásný gól) Když serem (když se Remek narodil) Dala mu (mokrým hadrem přes hlavu) Čůráci (čůrá cikán do toho) ...atd. Refrén: Zatracená ještěřice, ta nás mohla kousnout, kdybychom se jí nebáli, mohli jsme si.... zazpívat! (samozřejmě se tam rýmuje 'šoustnout')
Pěkné video s modifikovaným textem: http://www.youtube.com/watch?v=ceoLknTBajk
Tahle píseň má stovky slok dle místních variant. :wink:
Ještě mě napadla říkanka oblíbená zvláště na školách nižšího stupně:
Seděla cikánka u jetele, vlezla jí housenka do pr- DO PRAHY je cesta dlouhá, kdo ji nezná, ten je trou- TROUBILI hasiči do pochodu, že jim spad' velitel do zách- ZACHOVEJ nás hospodine, ať jsme tlustí jako svi- SVIŤ měsíčku za humna, ať nešlápnem do hov- DOHOVOŘILI jsme tuto slušnou báseň, a komu se nelíbí, ať nám něco/prdel políbí!
...pro další inspiraci si zadej do vyhledávání text typu: sprostonárodní písně a říkadla - a tam je inspirace, o jéje! :wink:
Ještě mě napadla říkanka oblíbená zvláště na školách nižšího stupně:
Seděla cikánka u jetele, vlezla jí housenka do pr- DO PRAHY je cesta dlouhá, kdo ji nezná, ten je trou- TROUBILI hasiči do pochodu, že jim spad' velitel do zách- ZACHOVEJ nás hospodine, ať jsme tlustí jako svi- SVIŤ měsíčku za humna, ať nešlápnem do hov- DOHOVOŘILI jsme tuto slušnou báseň, a komu se nelíbí, ať nám něco/prdel políbí!
...pro další inspiraci si zadej do vyhledávání text typu: sprostonárodní písně a říkadla - a tam je inspirace, o jéje! :wink:
27e7051744="Elza"
JA som vedela, že ty nesklameš. Toto je presne ono, je to založené na tom istom princípe. Ak nenájdem nič naše, toto môžem použiť. A dík za tip, takto ma to nenapadlo hľadať.
:D Některé verše jsou geniální!!! ...budete jesť ho, a ho- hovädziu polievku... ...sedí stará ku, a ku- kuchárka v kuchyni... ...syn mu na ne se, a se- sekerku podáva... ...Jura, ako z okna ču, a ču- čumí sa do hory... Jimmi, to je úlovek!