Preklady fanfiction Harryho Pottera

Len pre našu zábavu a poučenie.

Diskusné fórum

• Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 966
    Členom od: pred: 18 rok.

And as you see, it's on like Donkey Kong.

Je to autorkina poznámka na záver. Donkey Kong je postavička z kresleného filmu a počítačovej hry.

it's on like donkey kong
    A phrase said to "turn on" a game; To let known a game has been started between two individuals or groups of people.

Iný zdroj:
    It's on like donkey kong means that it's time to throw down or compete at a high level; something is about to go down.

Iný zdroj:
    Where does "It's on like Donkey Kong" come from!? What does it mean?
    From the move American pie 2 It means you are ready for what ever don't forget the ***** at the end (tie hviezdičky tam už boli).

Po francúsky: "It's on like Donkey Kong" translated to French is "c'est sur, comme Donkey Kong."

Možno toto pomôže:
    "Let's get ready to rumble!" is a trademarked catchphrase that you could use other than "its on like donkey Kong".

Díky
  • ladyF
    Level 2
    príspevkov: 102
    Členom od: pred: 17 rok.

Nejsem si vědoma, že bychom říkali něco podobného. Asi to znamená něco jako "A hele, konečně posun v ději" nebo "začíná se nám to rozjíždět" případně "upgredujem na vyšší level" grin
  • Elza
    Level 3
    príspevkov: 291
    Členom od: pred: 17 rok.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=its%20on%20like%20donkey%20kong

Můj dvouletý syn říká po vzoru Krysáků: "A máme tu problém, pánové!" popřípadě "...a je po problému...!"
  • Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 966
    Členom od: pred: 18 rok.

To na Urban Dictionary som našla, ale nevedela som, čo tým chcú povedať. Z slov high level a big time som urobila nakoniec toto:

"A ako vidíte, naberáme na obrátkach."