Preklady fanfiction Harryho Pottera

Len pre našu zábavu a poučenie.

Diskusné fórum

• Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 966
    Členom od: pred: 18 rok.

Baby, vy si nedáte pokoj. Tak som to preverila. Celé fórum má zakázané jediné slovo !!!!! hviezdička p.o.r.n.o hviezdička. Tie hviezdička znamená, že tam môžu byť akékoľvek písmená. Takže to zhltlo slovo od.p o r n o.nosť.

To by ma nenapadlo. To v komentároch je ten dlhý zoznam slov.
  • Elza
    Level 3
    príspevkov: 291
    Členom od: pred: 17 rok.

Tak já se trefila do jediného "sprostého" slova na fóru? Bóže, to mám ale štěstí! :lol: Nebo smůlu? - Mně se líbila ta verze s humusem: je to velice obrazné. Však to, co plave navrch je také "zelený humus"... Ať už se ty sinice či žabinec nazývají jakkoli...
  • JSark
    Level 6
    príspevkov: 59

Páni, pár dní som som sem nestihla mrknúť a pozerám, že sa mi tu nahromaždili odpovede. Ten humus znie dobre, aj keď pri Luciusovi by ani ten sliz nebol na zahodenie. Zase ale sliz sa asi milióny rokov nevyvíja. Takže humus. Fajn. Dííky, dííky moc. grin
    Tiež som púlila oči na to vyhviezdičkované slobo. 8O
  • Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 966
    Členom od: pred: 18 rok.

A vieš aké to slovo malo dôsledok? Toto fórum bolo verejné, okamžite sa mi sem nasáčkovali spamy na určité stránky, musela som mazať a nechať to len pre registrovaných. Tie ich roboty sú neskutočné.
  • JSark
    Level 6
    príspevkov: 59

Nakoniec som sa predsa len rozhodla zostať pri bahne, pretože keď som chcela prepísať ten humus, uvedomila som si, že sa to podobá na slovenský výraz humusák. confused Nie som si istá, či by to Lily použila.
  • Elza
    Level 3
    príspevkov: 291

Máš pravdu, že humus by "humusáčka" asi nepoužila, to mi nedošlo. :cry: Ale že je Malfoy slizoun, to je bez debat. A když si ho představím, jak vylézá z bahna...! :lol: Úžasné.