Toto je příběh, který se mi velmi zalíbil a myslim, že by se hodil pro překlad. Párování je Harry/Dafné. https://archiveofourown.org/works/54388870/chapters/137765857?view_adult=true
Stručný obsah: Harry už má Británie plné zuby a proto se rozhodne utéct v létě před šestým ročníkem. A začít jinde nový život. Nebude to však jednoduché a narazí na mnohé překážky i proto že se o tom dozví Voldemort a pověří Malfoye úkolem dvojici najít.
Řekl bych že zde je přesně to co se mělo stát možná kromě toho útěku ale to že potom co Harry uteče si někteří dospělí a to včetně Brumbála uvědomí své chyby a začnou dělat svou práci tak jak měli.
Toto jsem ještě nečetla. Takže ukládám do pořadníku. Díky za tip. Od autora/ky jsem jeden příběh četla - "The House of Potter-Greengrass" - a docela se mi líbil.
Tak The House of Potter-Greengrass je velmi dlouhé ve wordu ve velikosti 22 to zabere přes 2500 stran. Což je podobně jako příběh Harry Potter - Three to Backstep, ale v podstatě The House je příběh u kterého mě oslovilo párování Harry/Dafné, je to moc pěkný příběh a je tam zajímavě vyveden Brumbál jako padouch. Tady v tom The Dear Order není Brumbál až takový padouch manipulátor rozhodně ale nakonec se z části o Voldíka postaral.