2005 dokonce ještě není start, já jsem se na tomto webu registrovala nějak v lednu 2003 a hned jsem na něm vydávala svoje první gen fanfikce (byl to druhý HP web, kde jsem působila, 2002 byly ještě online Bradavice - adresu si už nevybavím - kde proběhla moje vydávací ff premiéra a kde mě lidi přesvědčili, že mám vydávat ffky i jinde). Strašně to letí, ale díky tomuto webu mám dneska plno přátel, se kterými se znám už přes 20 let. Byla ho škoda. Tamní fórum bylo bezvadný a ty začátky jsou prostě nostalgie. Tohle a hnědý (posléze fialový a černý) Fan.
Hm, v tom čase som asi kúpila synovi prvé dva diely a ostali nepovšimnuté až do 2008... Ďakujem za upozornenie, neviem odkiaľ mám ten rok, ale máš pravdu, webarchive tú adresu zachytil už v roku 2001 ako registrovanú, dá sa pozrieť od 2003. Boom bol práve v 2005. Tam toho bolo, wow.
Měl i úžasné fórko, které možná i někde dohledám archivované (bylo na potterweb.cz - který byl v podstatě web, co navazoval na tento, ale ten teď nejde, tak nevím, zkusím poštrachat ještě jindy), zažila jsem tady na této stránce nejvíc zážitků a v podstatě svůj největší boom, kruci, to byly časy.