• Hľadám poviedku Krivolab

Ahoj, mohlo by to být tohle? https://hpkizi.sk/modules.php?name=Preklady&new_topic=201

denice pred: 3 dn.
  • Hľadám poviedku Kde je pravda?

Ahoj, pozrela som a mám ju v archíve. Neviem, či sa to dá poslať tu cez správu ako príloha, tak mi asi potom napíš sv...

JSark pred: 1 týžd.
  • Hľadám poviedku Krivolab

Ahojte, nespomenie si niekto, ako sa volala poviedka, písaná z pohľadu Krivolaba? Bola myslím dlhšia, štýlom ja som b...

JSark pred: 2 týžd.
  • Hľadám poviedku Kde je pravda?

Zdravím, prosím o pomoc, hledám povídku Kde je pravda od Sevik99

Kristy99 pred: 3 týžd.
  • Hľadám poviedku hledám povidku

poviedka sa volá Když už vís na tonto webu.

Ostep pred: 4 týžd.
  • Hľadám poviedku hledám povidku

Ahoj hledám povídku kterou jsem kdysi četla. Pamatuji si že Harry se bude vyptávat obrazů a nějak najde zakladatelw k...

Hanako pred: 1 mesiac
  • Hľadám poviedku Potter-sk povídky od Lucy

Ahoj, asi jako někteří jiný, i já se po letech znovu objevila na HP scéně a zjistila jsem nemilou věc o smazání webga...

lucy1313 pred: 1 mesiac
  • Fórum překladatelů Kruh VI., kap. 7

Ďakujem, to je super. Mne strýko internet ponúkal samé blbosti. :D

JSark pred: 1 mesiac

Jsem se radila se strýčkem internetem a vymyslel toto: "Znalost Havraspáru, zuřivost Mrzimoru, sebezáchovu Zmijozela ...

sisi pred: 2 mes.

Ahojte, nemal by niekto nápad, ako preložiť záver tejto vety?Knowledge of a Ravenclaw, ferocity of a Hufflepuff, self...

JSark pred: 2 mes.
Diskusné fórum
  • Kristy99
    Level 1
    príspevkov: 1
    Členom od: pred: 3 týžd.

Zdravím, prosím o pomoc, hledám povídku Kde je pravda od Sevik99
  • JSark
    Level 5
    príspevkov: 59
    Členom od: pred: 16 rok.

Ahoj, pozrela som a mám ju v archíve. Neviem, či sa to dá poslať tu cez správu ako príloha, tak mi asi potom napíš svoj mail.
    Vtipné je, že keď som na ňu išla pozrieť, naďabila som na poviedku, ktorú som hľadala pre seba. grin